07dec 2024
Heel en beleef de kracht en magie van de vrouwenlijn

Feelingfeelings
Monster

Voor iedere vrouw een must om minimaal één keer in haar leven te beleven.  De invloed van de voormoeders heeft voor iedere vrouw, jong en oud, een onvoorstelbaar grote impact op haar leven. Een dag lang dompelen in jouw vrouwen-voorland.

Heel en beleef de magie van je vrouwenlijn.

Terug van weggeweest! De vrouwenlijn opstellingsdag.

Voor iedere vrouw een must om minimaal één keer in haar leven te beleven.  De invloed van de voormoeders heeft voor iedere vrouw, jong en oud, een onvoorstelbaar grote impact op haar leven.

Juist de huidige tijd smeekt om het onderzoeken van jouw vrouwen-voorland. Er is steeds meer interesse om in verbinding te zijn met de natuur en haar krachten. Door de verbinding met de voormoeders te onderzoeken en te helen openen deuren naar wijsheid en natuurlijke sensualiteit waar we naar op zoek zijn.

Ons oorspronkelijke licht en kracht ligt besloten in het energetische koord dat doorgegeven is van vrouw tot vrouw via het fysieke cel geheugen en het energetisch bewustzijn. Deze erfenis is bepalend voor wat we uitstralen en hoe we onze relaties opbouwen, ook en juist in relaties tussen vrouwen onderling. Uiteraard ook in navolging daarvan in relatie tot onze (mannelijke) wederhelft. Onze baarmoeders zijn gevuld met oeroude herinneringen. Openen voor de bron van liefde waar we allemaal uit voortkomen, zorgt voor een diepere verbinding met onze fysieke lichaam, mogelijkheden tot creatiekracht in het leven.

Deze dagen kenmerken zich door een hoge trilling van liefde die weer in beweging kan worden gebracht. De kracht die losgemaakt op deze dagen laten liefdevolle energie cirkelen tussen de aanwezige vrouwen. In ieders vrouwenlijn ligt goud te wachten om weer te gaan stromen.

Informatie

07 dec 2024
10.00 - 17.00
147,00 Deze dag zijn er 3 persoonlijke vrouwenlijnopstellingen. Daarnaast is er plek voor 7 vrouwen die
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Praktijkruimte Havenstraat
Havenstraat 55
2681 LC Monster

Heel en beleef de kracht en magie van de vrouwenlijn