14sep 2024
Lezing met beeldverhaal: De innerlijke Reis naar de Ziel

Marike Daalman
Poeldijk

Lezing met beeldverhaal: de innerlijke Reis naar de Ziel

De verbinding met onze authentieke zelf.

Vanaf het moment dat we als kind gaan leven leren we door "na te leven" wat ons voorgeleefd wordt.
Dat is één methode van leren en naast het passend en reguliere onderwijs worden we daarmee gestuurd om te functioneren in een voor ons bepaalde structuur.
Maar wat als je tegen jezelf aanloopt, omdat je niet in die structuur jouw kracht kunt vinden en een andere structuur, leermethoden beter bij jou past?

Ik werd 40 in het jaar dat ik vastliep en na mijn burn-out besloot ik op zielsreis te gaan met als missie: om op de lange termijn ook weer Duurzaam Gezond te worden en weer goed te kunnen functioneren. Deze reis bracht me langs een scala van eigenschappen, vaardigheden en heel veel nieuwe onderwerpen en ervaringen die mij mezelf stukken beter leerde kennen.

Van ontdekken dat je daadwerkelijk "anders" bent, tot hoge eisen en aan verwachtingen willen voldoen, van hoogsensitiviteit, people pleasen tot emotionele innerlijk kindtrauma's ontdekken, van ontwikkelde angsten, mezelf leren waarderen voor wie ik ben zonder mijn waarde specifiek aan een "werkidentiteit" of van de validatie van anderen af te laten afhangen.

Spreek het je aan? Je bent van harte welkom. De toegang is gratis en de lezing wordt gehouden op zaterddag 14 september in de dagkapel van de H. Bartholomeuskerk in Poeldijk tijdens Open Monumentendag 2024.

Informatie

14 sep 2024 | Tijd volgt nog
14.00 - 14.25
0,00 Gratis toegang H. Bartholomeuskerk Poeldijk
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 25 deelnemers.

Waar?

H. Bartholomeuskerk, dagkapel
Voorstraat 111
Poeldijk

Lezing met beeldverhaal: De innerlijke Reis naar de Ziel